Război în Ucraina, ziua 171: Apelul autorităților din Energodar. Slovacia livrează Ucrainei patru obuziere Zuzana

auto

Porsche anunţă o serie de îmbunatățiri pentru Taycan, printre care şi un magazin online de dotări opţionale

19 august 2020, ora 12:51
Distribuie:

Pregătirea pentru ascensiune pe piaţă în noul an îi va aduce primului electromobil Porsche numeroase caracteristici noi din această toamnă, din octombrie. Printre acestea se numără şi îmbunătăţiri de dinamică pentru Taycan Turbo S!

Cu Launch Control inclus, cel mai puternic Porsche al momentului va putea sprinta acum de la zero la 200 km/h în 9.6 secunde, cu 0.2 secunde mai repede. Acesta va putea acoperi respectiv un sfert de milă în 10.7 secunde (anterior 10.8 secunde).

Lista noilor caracteristici anunţate: Un head-up display color este acum disponibil opțional. Aceasta proiectează informații relevante direct în câmpul vizual al conducătorului auto. Afișajul a fost împărțit în secțiunea principală de afișare, secțiunea de stare și o secțiune pentru a afișa conținut temporar, cum ar fi apeluri sau comenzi de control vocal. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram