Cântăreţul Smiley a fost amendat, miercuri, după ce a fost suprins de poliţiştii rutieri, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe Autostrada A2 Bucureşti- Constanţa, circulând cu o viteză cu 25 de kilometri pe oră peste cea legală. ”Îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor”, a scris Smiley pe Facebook, transmite news.ro.

”Aş vrea să aflaţi asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Politia Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieşit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depăşit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, aşa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toţi să faceţi pentru siguranţă, normalitatea şi liniştea noastră a tuturor”, a scris Smiley, pe Facebook.

Postarea sa a fost distribuită pe Facebook şi de reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne.

”Dragă Smiley, greşeala recunoscută este pe jumătate iertată…ca şi amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poţi plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Priveşte partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”, a transmis MAI.

Poliţia Română a organizat, miercuri, o acţiune pentru siguranţa traficului rutier, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, în zona staţiei de taxare de la Feteşti. Acţiunea a vizat atât depistarea şoferilor care circulau cu viteză, cât şi a celor aflaţi sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!