/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

După ce președintele Dodon a anunțat că se odihnește în Rusia, și edilul Capitalei ar fi plecat în vacanță peste hotare. Reacția Primăriei

missing
20 august 2020, ora 13:29

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, se pare că a luat urmele șefului statului și a plecat în vacanță peste hotare. Unele surse din cadrul Primăriei au declarat pentru Ziarul de Gardă că edilul are concediu de luni și ar fi plecat împreună cu familia în străinătate.

Faptul că Ion Ceban este în concediu a confirmat purtătoarei de cuvânt a primăriei, Natalia Ixari. „Primarul este oficial de luni in concediu, are dreptul la odihna și este cu familia. Rămâne la discreția dumnealui dacă spune or nu despre detalii când revine din concediu. Primarul este mereu conectat la toate subiectele și in toate ședințele de importanță, de la distanță”, a declarat pentru ZdG, Natalia Ixari.

Edilul capitalei nu a anunțat plecarea sa în concediu. Lipsa sa de la activitățile primăriei a fost observată luni, la ședința obișnuită a Primăriei, care a fost condusă de viceprimarul Ilie Ciobanu.

Chiar dacă este activ pe Facebook unde postează imagini de la reparația străzii Albișoara, schimbarea pavajului de pe Pușkin sau Bănulescu Bodoni sau curățarea albiei râului Bâc, Ion Ceban nu apare în nicio fotografie.

I-am cerut primarului o reacție, însă acesta nu ne-a răspuns la mesaj.

Amintim că și președintele Igor Dodon este plecat în vacanță în Federația Rusă. Șeful statului a publicat un video cum se plimbă prin pădure și susține că se odihnește într-un sanatoriu din apropierea Moscovei. În același timp, familia acestuia se află în vacanță în Turcia.

/VIDEO/ În costum sportiv, plimbându-se în pădure. Șeful statului anunță că se află la un sanatoriu în apropiere de Moscova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram