/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Kitul exterior, care ar sta excelent pe proaspătul Porsche Taycan ajuns în Moldova, îl are Prior Design

missing
20 august 2020, ora 18:06

Atelierul german de tuning Prior Design este de mai mult timp angajat în rafinarea mașinilor brandurilor germane şi nu numai. Acum câţiva ani compania nu a ezitat să lucreze asupra modelului american Tesla Model S, însă mai nou, de când există o alternativă autohtonă, angajaţii săi s-au apucat de lucru.

Şi iată că proiectul este gata. Cei de la Prior Design introduc un bodykit complet nou pentru primul electromobil Porsche, unul care s-ar potrivi de minune pe primul exemplar Taycan, ajuns chiar acum câteva ore în Moldova, care la fel este vopsit într-o culoare roşie.

Într-un comunicat de presă al atelierului, noul Taycan este numit un “automobil ideal pentru tuning”. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram