Atelierul german de tuning Prior Design este de mai mult timp angajat în rafinarea mașinilor brandurilor germane şi nu numai. Acum câţiva ani compania nu a ezitat să lucreze asupra modelului american Tesla Model S, însă mai nou, de când există o alternativă autohtonă, angajaţii săi s-au apucat de lucru.

Şi iată că proiectul este gata. Cei de la Prior Design introduc un bodykit complet nou pentru primul electromobil Porsche, unul care s-ar potrivi de minune pe primul exemplar Taycan, ajuns chiar acum câteva ore în Moldova, care la fel este vopsit într-o culoare roşie.

Într-un comunicat de presă al atelierului, noul Taycan este numit un “automobil ideal pentru tuning”. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!