/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Noul Lucid Air se poate încărca în doar 20 de minute pentru o autonomie de 483 km

missing
20 august 2020, ora 16:08

Premiera noului Lucid Air va avea loc peste câteva zile (9 septembrie), iar noul brand american incită spiritele tot mai mult. Încă o “palmă” pentru cei de la Tesla este timpul redus de încărcare rapidă a modelului.

Lucid Motors declară ferm că noul Air este cel mai rapid încărcabil electromobil din lume, iată-iată de serie!

Noul Air se va putea încărca cu rate de până la 20 de mile (32 km) pe minut! Acest nou punct de referință pentru viteza de încărcare este posibil printr-o arhitectură electrică ultra-ridicată de 900V+, celule custom de baterii litiu-ion, un sistem sofisticat de gestionare termică a bateriei și datorită eficienței incredibile a grupului motopropulsor. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram