/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Poliţia s-a autosesizat în baza unor imagini în care doi şoferi îşi împart pumni pe strada Mihai Viteazul

missing
20 august 2020, ora 16:36

Doi şoferi s-au luat la harţă pe strada Mihai Viteazul, împărţindu-şi chiar pumni, după ce conducătorul unui Volvo s-a arătat deranjat că cel dintr-un VW i-a blocat calea, dorind să facă cale întoarsă. Ultimul i-a arătat un gest nepotrivit pentru că ar fi fost claxonat.

În conflictul violent s-a implicat şi pasagerul decapotabilei, însă cu ce s-a terminat totul nu putem şti.

Contactată de AutoBlog.MD pentru a afla dacă s-a înregistrat vreo plângere pe această situaţie, Natalia Stati, ofiţerul de presă al Direcția de Poliție a mun. Chișinău, ne-a comunicat că poliţia nu a fost sesizată cu privire la acest conflict în trafic. Citeşte articolul mai departe şi vezi imaginile video pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram