/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră în Japonia: A doua generaţie Subaru Levorg şi Levorg STI Sport

missing
20 august 2020, ora 13:37

Noua generaţie Subaru Levorg a devenit model de serie, după ce prototipul modelului a fost prezentat acum aproximativ un an, iar prototipul versiunii STI Sport în ianuarie 2020.

Amintim că modelul a fost lansat în 2014, prima generație Levorg fiind un break construit pe baza modelului Impreza, destinat în primul rând piețelor din Japonia și Europa.

După ce actuala generaţie Impreza a făcut deja transferul pe platforma modulară SGP acum câţiva ani, în premieră, acum a venit timpul lui Levorg. În continuare, cele două automobile se deosebesc din punct de vedere al designului, deşi au la bază una şi aceeaşi arhitectură. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram