Noua generaţie Subaru Levorg a devenit model de serie, după ce prototipul modelului a fost prezentat acum aproximativ un an, iar prototipul versiunii STI Sport în ianuarie 2020.

Amintim că modelul a fost lansat în 2014, prima generație Levorg fiind un break construit pe baza modelului Impreza, destinat în primul rând piețelor din Japonia și Europa.

După ce actuala generaţie Impreza a făcut deja transferul pe platforma modulară SGP acum câţiva ani, în premieră, acum a venit timpul lui Levorg. În continuare, cele două automobile se deosebesc din punct de vedere al designului, deşi au la bază una şi aceeaşi arhitectură. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!