Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 20 august 2020 – 29 august 2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Constantin Tănase și bd. Grigore Vieru, tronsonul cuprins între: str. Alexandr Pușkin și str. Ierusalim. Măsura este impusă de necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de canalizare.

Astfel, în perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Itinerarul rutelor de troleibuz nr.7 și nr.10 se scurtează: până la str. Albișoara, stația „Circul”.

Itinerarul rutelor de troleibuz nr. 12 și nr. 25 se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, Calea Orheiului și în continuare pe traseele stabilite.

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 24 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Petricani, Calea Orheiului, bd. Renașterii Naționale, str. Bogdan Voievod, str. Alecu Russo și în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutelor de troleibuz nr. 16 și nr. 32 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 5 și nr. 26 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

Itinerarul rutelor de microbuz nr. 116, nr. 138 și nr. 162 se modifică după cum urmează: de pe str. A. Pușkin pe str. Ierusalim, bd. Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!