Ceea ce veţi vedea nu este o noutate, însă în ultima perioadă de timp se întâmplă tot mai des. Un conducător de SUV Infiniti QX80 a ajuns în ambuteiaj pe viaduct după ce nu a mai stat din timp să consulte care este situaţia în trafic, deşi cel mai probabil ştia din zilele precedente că în Chişinău se va circula o vreme mai dificil, până ce strada Albişoara va fi reparată.

Cu răbdarea pierdută, arătând tuturor că ambuteiajele sunt doar pentru cei nătângi, s-a angajat asumat să încalce regulile de circulaţie şi s-a întors direct pe viaduct, călcând peste porţiunea cu gazon care desparte sensurile.

Cu al său automobil impunător de circa 5.3 metri lungime şi cu o lăţime/înălţime de circa doi metri a făcut-o uşor, având şi o gardă la sol de 234 mm, însă raza necesară întoarcerii a fost mare, unii şoferi de pe contrasens fiind nevoiţi să-i cedeze trecerea. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!