/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Unul dintre cele mai impunătoare SUV-uri din lume, folosit pentru întoarcere ilegală pe viaduct

missing
20 august 2020, ora 14:45

Ceea ce veţi vedea nu este o noutate, însă în ultima perioadă de timp se întâmplă tot mai des. Un conducător de SUV Infiniti QX80 a ajuns în ambuteiaj pe viaduct după ce nu a mai stat din timp să consulte care este situaţia în trafic, deşi cel mai probabil ştia din zilele precedente că în Chişinău se va circula o vreme mai dificil, până ce strada Albişoara va fi reparată.

Cu răbdarea pierdută, arătând tuturor că ambuteiajele sunt doar pentru cei nătângi, s-a angajat asumat să încalce regulile de circulaţie şi s-a întors direct pe viaduct, călcând peste porţiunea cu gazon care desparte sensurile.

Cu al său automobil impunător de circa 5.3 metri lungime şi cu o lăţime/înălţime de circa doi metri a făcut-o uşor, având şi o gardă la sol de 234 mm, însă raza necesară întoarcerii a fost mare, unii şoferi de pe contrasens fiind nevoiţi să-i cedeze trecerea. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram