Comitetul Național Olimpic și Sportiv anunță că în perioada 25-26 august pe stadionul Dinamo și lângă Sala Polivalentă va avea loc Campionatul Național la Atletism. Competițiile vor avea loc printre seniori și juniori. Participanții vor trebui să completeze o declarație prin care vor oferi informații despre starea lor de sănătate.

„Va fi o prima competiție pentru atleții noștri în perioada pandemiei de coronavirus. Asta după ce mai multe turnee internaționale au fost amânate”, anunță Comitetul.

Formularul declaraţiei cu privire la starea sănătăţii trebuie să fie completat de toți participanţii la campionat (atleţi, antrenori, arbitri) şi prezentat comisiei de validare.

În timpul competiţiilor se vor respecta regulile şi restricţiile stabilite de comisiile speciale pentru situaţia excepţională în sănătatea publică, alte măsuri de precauţie şi igienă şi vor fi evitate contactele neesenţiale între participanţi.

Declarația pe proprie răspundere o vedeți mai jos.

Declaratie-proprie-raspundere on Scribd

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!