/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Campionatul Național de Atletism, pe timp de pandemie. Vor trebui să completeze o declarație privind starea de sănătate

missing
21 august 2020, ora 22:07

Comitetul Național Olimpic și Sportiv anunță că în perioada 25-26 august pe stadionul Dinamo și lângă Sala Polivalentă va avea loc Campionatul Național la Atletism. Competițiile vor avea loc printre seniori și juniori. Participanții vor trebui să completeze o declarație prin care vor oferi informații despre starea lor de sănătate.

„Va fi o prima competiție pentru atleții noștri în perioada pandemiei de coronavirus. Asta după ce mai multe turnee internaționale au fost amânate”, anunță Comitetul.

Formularul declaraţiei cu privire la starea sănătăţii trebuie să fie completat de toți participanţii la campionat (atleţi, antrenori, arbitri) şi prezentat comisiei de validare.

În timpul competiţiilor se vor respecta regulile şi restricţiile stabilite de comisiile speciale pentru situaţia excepţională în sănătatea publică, alte măsuri de precauţie şi igienă şi vor fi evitate contactele neesenţiale între participanţi.

Declarația pe proprie răspundere o vedeți mai jos.

Declaratie-proprie-raspundere on Scribd

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram