Rolls-Royce a publicat astăzi primele imagini oficiale care arată un Dawn Silver Bullet în habitatul său natural, pe drum deschis. Maşina este primul exemplar din colecţia dată, anunţată pentru prima oară la mijlocul lunii martie din acest an.

Imortalizate pe malul lacului Garda, o serie de fotografii în mișcare și de pe dronă arată noul Dawn Silver Bullet în diverse locaţii, inclusiv montane şi pe drumuri de coastă. Noul portofoliu fotografic include, de asemenea, imagini statice, luate în aer liber, subliniind expresia carismatică a mașinii.

Sub soarele italian, Dawn Silver Bullet îşi arată tot ce înseamnă numele său, călătorind cu viteză și precizie. Culoarea de caroserie Brewster Silver ultra-metallic este un caracteristică ce duce cu gândul la finisarea maşinilor de epocă cum ar fi Silver Dawn, Silver King, Silver Silence și Silver Spectre. Află mai multe şi admiră modelul în toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!