/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Colecţia de maşini Rolls-Royce Dawn Silver Bullet se prezintă în primele imagini

missing
21 august 2020, ora 16:45

Rolls-Royce a publicat astăzi primele imagini oficiale care arată un Dawn Silver Bullet în habitatul său natural, pe drum deschis. Maşina este primul exemplar din colecţia dată, anunţată pentru prima oară la mijlocul lunii martie din acest an.

Imortalizate pe malul lacului Garda, o serie de fotografii în mișcare și de pe dronă arată noul Dawn Silver Bullet în diverse locaţii, inclusiv montane şi pe drumuri de coastă. Noul portofoliu fotografic include, de asemenea, imagini statice, luate în aer liber, subliniind expresia carismatică a mașinii.

Sub soarele italian, Dawn Silver Bullet îşi arată tot ce înseamnă numele său, călătorind cu viteză și precizie. Culoarea de caroserie Brewster Silver ultra-metallic este un caracteristică ce duce cu gândul la finisarea maşinilor de epocă cum ar fi Silver Dawn, Silver King, Silver Silence și Silver Spectre. Află mai multe şi admiră modelul în toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram