/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Lexus anunţă despre primele cinci milioane de SUV-uri livrate

missing
21 august 2020, ora 10:27

Către mijlocul acestei veri, Lexus a depășit o piatră de hotar importantă în istoria sa: cinci milioane de SUV-uri şi crossovere de lux vândute la nivel mondial. Brandul, lansat în anul 1989, a oferit lumii primul său SUV – LX – în 1996.

Doi ani mai târziu, RX a fost introdus, deschizând calea pentru segmentul crossoverelor de lux, care urma să devină singura categorie, cea mai populară pentru cumpărătorii de mașini premium.

Pe măsură ce gusturile consumatorilor au evoluat la nivel global, Lexus a adăugat în gama sa un GX robust, un crossover de dimensiuni medii botezat NX și cel mai recent un alt crossover urban numit UX. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram