Către mijlocul acestei veri, Lexus a depășit o piatră de hotar importantă în istoria sa: cinci milioane de SUV-uri şi crossovere de lux vândute la nivel mondial. Brandul, lansat în anul 1989, a oferit lumii primul său SUV – LX – în 1996.

Doi ani mai târziu, RX a fost introdus, deschizând calea pentru segmentul crossoverelor de lux, care urma să devină singura categorie, cea mai populară pentru cumpărătorii de mașini premium.

Pe măsură ce gusturile consumatorilor au evoluat la nivel global, Lexus a adăugat în gama sa un GX robust, un crossover de dimensiuni medii botezat NX și cel mai recent un alt crossover urban numit UX. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!