/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Noile BMW M4 Coupe şi BMW M4 GT3 sunt gata pentru debut

missing
21 august 2020, ora 12:49

Premieră mondială pe Red Bull Ring. Pentru prima dată, divizia BMW M GmbH a prezentat, unul alături de celălalt, două simboluri concepute pentru şosea şi circuit, prototipurile noilor BMW M4 Coupe şi BMW M4 GT3.

În timpul weekend-ului MotoGP, “BMW M Grand Prix of Styria”, cele două automobile au fost prezentat în camuflaj conceput special în acest scop, designul final urmând a fi dezvăluit în viitorul apropiat.

“Sunt foarte încântat că putem prezenta împreună noile BMW M4 Coupe şi BMW M4 GT3, aici. În calitate de sponsor principal al “BMW M Grand Prix of Styria” şi partener pe termen lung al organizatorului MotoGP, Dorna Sports, nu pot găsi un loc mai bun pentru a găzdui această premieră specială. Noul BMW M4 Coupe şi echivalentul său din motorsport, BMW M4 GT3, sunt simboluri ale BMW M GmbH şi exemple principale ale transferului de tehnologie din motorsport în producţia de serie – şi înapoi. De la început, ambele automobile au fost dezvoltate în paralel, astfel încât ambele au acelaşi ADN”, a declarat Markus Flasch, directorul executiv al BMW M GmbH, care a parcurs primele tururi pe Red Bull Ring cu BMW M4 Coupe.

Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşinile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram