Premieră mondială pe Red Bull Ring. Pentru prima dată, divizia BMW M GmbH a prezentat, unul alături de celălalt, două simboluri concepute pentru şosea şi circuit, prototipurile noilor BMW M4 Coupe şi BMW M4 GT3.

În timpul weekend-ului MotoGP, “BMW M Grand Prix of Styria”, cele două automobile au fost prezentat în camuflaj conceput special în acest scop, designul final urmând a fi dezvăluit în viitorul apropiat.

„Sunt foarte încântat că putem prezenta împreună noile BMW M4 Coupe şi BMW M4 GT3, aici. În calitate de sponsor principal al “BMW M Grand Prix of Styria” şi partener pe termen lung al organizatorului MotoGP, Dorna Sports, nu pot găsi un loc mai bun pentru a găzdui această premieră specială. Noul BMW M4 Coupe şi echivalentul său din motorsport, BMW M4 GT3, sunt simboluri ale BMW M GmbH şi exemple principale ale transferului de tehnologie din motorsport în producţia de serie – şi înapoi. De la început, ambele automobile au fost dezvoltate în paralel, astfel încât ambele au acelaşi ADN”, a declarat Markus Flasch, directorul executiv al BMW M GmbH, care a parcurs primele tururi pe Red Bull Ring cu BMW M4 Coupe.

Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşinile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!