Selly, numele real fiindu-i Andrei Şelaru, unul dintre cei mai populari vloggeri din România, şi-a accidentat maşina de lux pe care o achiziționase recent. Este vorba despre un Mercedes-Benz CLS, care costă, nou, cel puţin 70.000 de euro.

Aceasta a fost ştirea care a fost distribuită în masă în această săptămână de o bună parte din presa de peste Prut, inclusiv de portaluri online şi posturi TV foarte populare, urmărite de sute de mii de oameni, inclusiv din Republica Moldova.

Însă totul s-a dovedit a fi un fals. Accidentul simulat la calculator a fost de fapt unul regizat intenţionat, iar acum câteva ore vlogger-ul a dat cărţile pe faţă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!