/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Duce o viață de lux. Felina pe nume Leah are propriul cont de Instagram și circa 8 mii de urmăritori

missing
21 august 2020, ora 21:01

O pisică din Statele Unite trăiește pe picior mare! Felina pe nume Leah are parte de vacanțe exotice, locuiește într-o casă de lux, iar meniul lunar depășește suma de 500 de dolari pe lună. Printre preferințele sale culinare se regăsesc ouăle proaspete, pieptul fin de găină și … sushi, delicatese pe care stăpâna le împarte cu animalul său de companie.

Pisica locuiește într-o casă luxoasă din Miami alături de controversatul model de pe Instagram, Veronica Perasso. Animalul este o corcitură între o felina sălbatică și una domestica și are circa 15 kg în greutate. Mișcările sale grațioase amintesc perfect de cele ale unui Pisici de rasă Borneo, sau chiar ale unui tigru.

Spre deosebire de pisicile de alte rase, Leah este una foarte activă. Îi place să joace fotbal cu cuburi de gheata, poate sări peste 10 metri înălțime și aleargă mult, ceea ce se întâmplă să-i pună viața în pericol. Anul trecut, în timp ce se afla în vacanță cu familia, Leah a sărit pe fereastra unei clădiri cu mai multe etaje și și-a fracturat piciorul, a dezvăluit stăpâna acesteia. Atunci facturile pentru intervenția chirurgicală a felinei au costat-o pe stăpână peste 6000 de dolari. Momentan pisica se pregătește să treacă la casă nouă, întrucât stăpânii lucrează la crearea unei zone speciale cu un spațiu de joacă destinat în întregime pisicii. Valoarea unei asemenea construcții ajunge de la 40 la 50 de dolari, dar pentru o asemenea frumusețe, stăpânii sunt gata să facă orice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram