O pisică din Statele Unite trăiește pe picior mare! Felina pe nume Leah are parte de vacanțe exotice, locuiește într-o casă de lux, iar meniul lunar depășește suma de 500 de dolari pe lună. Printre preferințele sale culinare se regăsesc ouăle proaspete, pieptul fin de găină și … sushi, delicatese pe care stăpâna le împarte cu animalul său de companie.

Pisica locuiește într-o casă luxoasă din Miami alături de controversatul model de pe Instagram, Veronica Perasso. Animalul este o corcitură între o felina sălbatică și una domestica și are circa 15 kg în greutate. Mișcările sale grațioase amintesc perfect de cele ale unui Pisici de rasă Borneo, sau chiar ale unui tigru.

Spre deosebire de pisicile de alte rase, Leah este una foarte activă. Îi place să joace fotbal cu cuburi de gheata, poate sări peste 10 metri înălțime și aleargă mult, ceea ce se întâmplă să-i pună viața în pericol. Anul trecut, în timp ce se afla în vacanță cu familia, Leah a sărit pe fereastra unei clădiri cu mai multe etaje și și-a fracturat piciorul, a dezvăluit stăpâna acesteia. Atunci facturile pentru intervenția chirurgicală a felinei au costat-o pe stăpână peste 6000 de dolari. Momentan pisica se pregătește să treacă la casă nouă, întrucât stăpânii lucrează la crearea unei zone speciale cu un spațiu de joacă destinat în întregime pisicii. Valoarea unei asemenea construcții ajunge de la 40 la 50 de dolari, dar pentru o asemenea frumusețe, stăpânii sunt gata să facă orice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!