A încurcat Centrul comercial cu o toloacă. O rață și cei 10 boboci au fost surprinși într-un mall australian. Deocamdată, nu este clar cum au ajuns acolo vizitatorii atipici, cert este că au plecat fără a face cumpărături.

Vizitator, mai puțin obișnuiți, într-un mall din Australia. O rața și bobocii ei și-au făcut apariția într-un centru comercial din orașul australian Perth. Păsările s-au plimbat în voie pe culoarele magazinului, fără a se stingheri de oamenii care le priveau curioși. Familia de păsări a fost surprinsă chiar lângă escalator când erau cat pe ce să coboare, însă a fost salvată de o trecătoare care le-a ferit de pericolul scărilor rulante.

Mai târziu, în ajutorul raței și al bobocilor au venit agenții de pază care i-au îndrumat cu grijă spre ieșire. Deocamdată, nu se cunoaște cum anume au ajuns păsările în mall, însă angajații spun că este pentru prima dată când au avut asemenea vizitatori înaripați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!