/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ O rață și ai ei zece boboci, surprinși într-un centru comercial din orașul australian Perth

21 august 2020, ora 20:49

A încurcat Centrul comercial cu o toloacă. O rață și cei 10 boboci au fost surprinși într-un mall australian. Deocamdată, nu este clar cum au ajuns acolo vizitatorii atipici, cert este că au plecat fără a face cumpărături.

Vizitator, mai puțin obișnuiți, într-un mall din Australia. O rața și bobocii ei și-au făcut apariția într-un centru comercial din orașul australian Perth. Păsările s-au plimbat în voie pe culoarele magazinului, fără a se stingheri de oamenii care le priveau curioși. Familia de păsări a fost surprinsă chiar lângă escalator când erau cat pe ce să coboare, însă a fost salvată de o trecătoare care le-a ferit de pericolul scărilor rulante.

Mai târziu, în ajutorul raței și al bobocilor au venit agenții de pază care i-au îndrumat cu grijă spre ieșire. Deocamdată, nu se cunoaște cum anume au ajuns păsările în mall, însă angajații spun că este pentru prima dată când au avut asemenea vizitatori înaripați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram