Un șofer în stare de ebrietate a fost depistat de polițiști noaptea trecută. Acesta avea o concentrație de alcool de câteva ori mai mare decât norma admisibilă – 0,76 mg/l în aerul expirat. Conducătorul a fost depistat în cadrul filtrului rutier, organizat de polițiști în sudul țării.

Noapte trecută, angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP au desfășurat filtre rutiere în raioanele Hâncești, Comrat și Cimișlia pentru a depista conducătorii auto care se eschivează de la răspundere pentru încălcarea prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere.

Astfel, polițiștii de patrulare au verificat, prin intermediul aplicației mobile E-DATA, peste 320 de autoturisme, fiind întocmite 68 de procese-verbale și au înmânat 71 de citații.

Printre cea mai gravă abatere de la RCR stabilită de ofițerii de patrulare este depășirea limitei de viteză.

Alți conducători auto au fost documentați de INSP pentru:
✔️exploatarea vehiculele cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcție;
✔️nerespectarea indicatoarelor de circulație rutieră;
✔️pentru încălcarea regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat;
✔️ pentru că nu aveau asupra sa permisul de conducere sau conducerea vehiculului fără permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulație.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!