/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un șofer a fost prins beat la volan de polițiști. Depășea de câteva ori norma admisibilă de alcool

missing
22 august 2020, ora 11:30

Un șofer în stare de ebrietate a fost depistat de polițiști noaptea trecută. Acesta avea o concentrație de alcool de câteva ori mai mare decât norma admisibilă – 0,76 mg/l în aerul expirat. Conducătorul a fost depistat în cadrul filtrului rutier, organizat de polițiști în sudul țării.

Noapte trecută, angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP au desfășurat filtre rutiere în raioanele Hâncești, Comrat și Cimișlia pentru a depista conducătorii auto care se eschivează de la răspundere pentru încălcarea prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere.

Astfel, polițiștii de patrulare au verificat, prin intermediul aplicației mobile E-DATA, peste 320 de autoturisme, fiind întocmite 68 de procese-verbale și au înmânat 71 de citații.

Printre cea mai gravă abatere de la RCR stabilită de ofițerii de patrulare este depășirea limitei de viteză.

Alți conducători auto au fost documentați de INSP pentru:
✔️exploatarea vehiculele cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcție;
✔️nerespectarea indicatoarelor de circulație rutieră;
✔️pentru încălcarea regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat;
✔️ pentru că nu aveau asupra sa permisul de conducere sau conducerea vehiculului fără permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulație.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram