social

Coronavirus în Moldova: Azi au decedat alți cinci pacienți

23 august 2020, ora 17:27
Distribuie:

Noul tip de coronavirus a făcut alte cinci victime în Republica Moldova. 

Bilanțul deceselor provocate de COVID a ajuns la 940 de cazuri.

Printre victime este și o femeie de doar 44 de ani, din Glodeni. Femeia suferea de o boală oncologică. Ea a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă, pe data de 5 august.

O altă victimă este din Sîngerei și avea 67 de ani. Femeia era internată în spitalul din Bălți de pe data de 18 august. Ea suferea de diabet zaharat de tip 2, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie mixtă, obezitate gr. II-III.

Un bărbat de 66 ani, din raionul Soroca, de asemenea a decedat azi. El fusese transferat de la IMSP SR Soroca, la Spitalul Clinic Bălţi, pe 13 august. Victima avea comorbidităţi: diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III, nefropatie diabetică gr.V.

O femeie din Drochia, în vârstă de 67 de ani, care, de asemenea, suferea de hipertensiune arterială gr. III, diabet zaharat depistat primar, obezitate gr. III, a decedat azi. Ea era fusese transferată de la IMSP SR Drochia, la Spitalul Clinic Bălţi, pe 7 august.

A decesat și o pacientă de 53 de ani, din raionul Criuleni, care fusese internată la IMSP SR Criuleni pe 18 august. Femeia avea comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, obezitate.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram