Război în Ucraina, ziua 171: Apelul autorităților din Energodar. Slovacia livrează Ucrainei patru obuziere Zuzana

De ce neglijați anvelopele pe care le aveți pe mașini, nu înțelegeți că vă pot ucide? Ce am observat la mașinile din Chișinău

23 august 2020, ora 17:30
Distribuie:

De foarte multe ori vedem pe la știri o sumedenie de accidente rutiere ce au loc pe drumurile din Moldova. De foarte multe ori anume ele, drumurile, sau mai bine zis calitatea acestora, stă la baza multora dintre ele, doar că pe final tot șoferii sunt de vină precum că nu au adaptat viteza la condițiile de drum. Iar asta mi se pare o nedreptate despre care o să vorbim altă dată.

Însă trebuie să cunoașteți că există și partea cealaltă a monedei. Mulți dintre proprietarii de mașini din țara noastră neglijează unele lucruri extrem de importante în legătură cu automobilele pe care le conduc.

Starea tehnică este printre cele mai neglijate aspecte, însă astăzi o să mă refer la un alt aspect – anvelopele! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram