De foarte multe ori vedem pe la știri o sumedenie de accidente rutiere ce au loc pe drumurile din Moldova. De foarte multe ori anume ele, drumurile, sau mai bine zis calitatea acestora, stă la baza multora dintre ele, doar că pe final tot șoferii sunt de vină precum că nu au adaptat viteza la condițiile de drum. Iar asta mi se pare o nedreptate despre care o să vorbim altă dată.

Însă trebuie să cunoașteți că există și partea cealaltă a monedei. Mulți dintre proprietarii de mașini din țara noastră neglijează unele lucruri extrem de importante în legătură cu automobilele pe care le conduc.

Starea tehnică este printre cele mai neglijate aspecte, însă astăzi o să mă refer la un alt aspect – anvelopele! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!