În timp ce în centrul capitalei are loc un protest cu mesajul „Jos Dodon!”, președintele țării participă la o cursă auto, numită „Regimentul Nemuritor” Chișinău-Șerpeni. După cum anunță șeful statului, evenimentul este dedicat împlinirii a 76 de ani de la „eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă”. 

Se întâmplă în aceeași zi când se împlinesc 81 de ani de la semnarea pactului Ribbentrop-Molotova, în anul 1939, care a dus la ruperea Basarabiei de România, iar în următorii ani, la deportări în masă și foame.

La cursă participă mai multe mașini retro, cărora președintele Igor Dodon, însoțit de generalul Victor Gaiciuc, le face „test drive”.

Foto: Facebook/Igor Dodon

Foto: Facebook/Igor Dodon

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!