/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/Galerie foto/ Un protest anti-guvernare a avut loc azi, în Piața Marii Adunări Naționale

missing
23 august 2020, ora 13:51

Un nou protest anti-guvernare a avut loc azi, în Piața Marii Adunări Națioanale. O bună parte dintre protestatari au fost veterani care au organizat în ultimele luni mai multe manifestații în centrul capitalei. Aceștia au anunțat azi că formează o nouă asociție a veteranilor, prin care vor să-și unească eforturile și să-și apere drepturile și interesele.

Protestul a fost organizat de Partidul „Democrația Acasă”, condus de Vasile Costiuc, pe scenă au urcat însă și lideri ai altor partide de dreapata, unioniste, printre ei: Vitalie Marinuță, președintele Partidului Verde Ecologist; deputatul Octavian Țîcu, președintele Partidului Unității Naționale, și Dorin Chirtoacă, președintele Partidului Liberal, liderul Mișcării Politice UNIREA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram