Un nou protest anti-guvernare a avut loc azi, în Piața Marii Adunări Națioanale. O bună parte dintre protestatari au fost veterani care au organizat în ultimele luni mai multe manifestații în centrul capitalei. Aceștia au anunțat azi că formează o nouă asociție a veteranilor, prin care vor să-și unească eforturile și să-și apere drepturile și interesele.

Protestul a fost organizat de Partidul „Democrația Acasă”, condus de Vasile Costiuc, pe scenă au urcat însă și lideri ai altor partide de dreapata, unioniste, printre ei: Vitalie Marinuță, președintele Partidului Verde Ecologist; deputatul Octavian Țîcu, președintele Partidului Unității Naționale, și Dorin Chirtoacă, președintele Partidului Liberal, liderul Mișcării Politice UNIREA.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!