social

Săptămâna viitoare va începe cu ploi și se va finaliza cu temperaturi caniculare. Vremea pentru următoarele șapte zile

23 august 2020, ora 18:04
Distribuie:

Săptămâna viitoare va începe cu precipitații, iar către finele acesteia vom avea parte de caniculă, arată prognozele Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS). 

Luni

În prima zi din săptămână sunt prognozate ploi în partea de nord a țării, la sud și în centrul cerul va fi doar parțial noros, dar nu sunt prognozate ploi. Vremea se va încălzi până la +30… +32 de grade Celsius, pe timp de zi.

Marți

Marți va ploua în toată țara, pe alocuri, precipitațiile vor fi însoțite de descărcări electrice. Temperaturile vor scădea ușor, cu câteva grade; maximele vor fi de +29… +31 de grade.

Miercuri

Miercuri noaptea va continua să plouă doar la sud, potrivit SHS. Ziua, valorile termice ale aerului vor fi similare celor de marți: +29… +31 de grade.

Joi și Vineri

Ploi nu se așteaptă. Cerul va fi doar parțial acoperit de nori, iar valorile termice ale aerului vor fi de +30… +32 de grade Celsius.

Sâmbătă

De asemenea, nu sunt șande de ploaie pentru această zi, iar temperaturile cresc ușor, până la +31… +33 de grade Celsius.

Duminică

Duminică, de asemenea, nu va ploua, iar vremea se va încălzi până la +32… +34 de grade.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram