Război în Ucraina, ziua 171: Apelul autorităților din Energodar. Slovacia livrează Ucrainei patru obuziere Zuzana

auto

125 de ani de Skoda: Prima generaţie modernă Octavia – modelul cu o carieră de 14 ani

24 august 2020, ora 10:55
Distribuie:

Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesant în felul său.

Al nouălea reper, după L&K Voiturette Aprimul Superb din istorieSkoda Popular Monte Carloprima generaţie FeliciaSkoda 1000 MB, primul SUV Skoda Trekkacoupeul sport 110 R şi Favorit, este numit modelul Octavia de a doua generaţie sau altfel spus prima modernă, lansată deja sub aripa VW Group.

Skoda a prezentat prima generație modernă a Octavia în 1996, ca un succesor demn al seriei sale anterioare de succes din anii 1950 până în anii 1970. Combinația de spațiu amplu în interior și portbagaj, motoare moderne, sisteme avansate de siguranță și un raport atractiv preț/ performanță a făcut rapid din Octavia un bestseller. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram