Skoda Auto face o călătorie extraordinară prin cei 125 de ani de istorie ai companiei, cu douăsprezece repere auto care i-au marcat-o. După cum am promis, despre fiecare vă vom spune mai multe detalii, asta pentru că fiecare automobil este unic şi interesant în felul său.

Al nouălea reper, după L&K Voiturette Aprimul Superb din istorieSkoda Popular Monte Carloprima generaţie FeliciaSkoda 1000 MB, primul SUV Skoda Trekkacoupeul sport 110 R şi Favorit, este numit modelul Octavia de a doua generaţie sau altfel spus prima modernă, lansată deja sub aripa VW Group.

Skoda a prezentat prima generație modernă a Octavia în 1996, ca un succesor demn al seriei sale anterioare de succes din anii 1950 până în anii 1970. Combinația de spațiu amplu în interior și portbagaj, motoare moderne, sisteme avansate de siguranță și un raport atractiv preț/ performanță a făcut rapid din Octavia un bestseller. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!