/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

A urcat la volan fără permis de conducere. Un tânăr de 18 ani a omorât o biciclistă

missing
24 august 2020, ora 10:32

O biciclistă în vârstă de 60 de ani a fost omorâtă de un tânăr, care a urcat fără permis la volanul unei mașini. Tânărul a tamponat femeia pe strada centrală din satul Zaim, raionul Căușeni, și a fugit de la locul accidentului.

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22.00. Potrivit Poliției, despre acest caz a semnalat un trecător, care a anunțat că o femeie este decedată în urma unui accident rutier.

Oamenii legii au mers pe urmele făptașului și l-au depistat. Este vorba despre un tânăr de 18 ani care a urcat la volan fără să aibă permis de conducere.

Tânărul a fost imediat reținut de polițiști pentru 72 de ore în izolatorul Inspectoratului de Poliție Căușeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram