În acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, finala Ligii Campionilor a avut loc fără suporteri. Totuși, milioanele de fani au urmărit partida online. Pe unii dintre ei însă i-a așteptat o mare surpriză. Un canal de YouTube, care transmite meciuri în direct, a redat partida dintre Bayern și PSG din anul 2017. Fanii au urmărit cu sufletul la gură, fără să-și dea seamă cu sunt într-o „realitate paralelă”.

Un canal de YouTube a redat live meciul dintre Bayern și PSG, care a avut loc cu trei ani în urmă. Cele două echipe au păstrat mulți dintre jucătorii de atunci, așa că unii spectatori au fost duși în eroare. Mai exact 11 mii de oameni au urmărit meciul de acum trei ani, crezând că sunt în direct cu finala de aseară. Cei mai pricepuți însă au ieșit rapid de pe canal. Aceștia și-au dat seama că multe detalii nu corespund cu situația actuală, cum ar fi prezența suporterilor în tribune, echipamentele mai vechi și unii fotbaliști, care, între timp, au plecat la alte echipe. Când au înțeles că au fost duși în eroare, spectatorii s-au răzbunat cu dislike-uri și comentarii tăioase. Mult mai „înflăcărată” a fost reacția fanilor lui PSG. Aceștia s-au adunat pe Champs-Elysees, unde au dat foc la torțe, au aprins mașinile trecătorilor și au intrat în conflict cu oamenii legii.

Poliția a folosit gaze lacrimogene pentru a-i liniști pe suporteri. În jur de 150 de persoane au fost reținute.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!