/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Finală falsă. 11 mii de spectatori au urmărit un meci mai vechi dintre Bayern și PSG

missing
24 august 2020, ora 18:16

În acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, finala Ligii Campionilor a avut loc fără suporteri. Totuși, milioanele de fani au urmărit partida online. Pe unii dintre ei însă i-a așteptat o mare surpriză. Un canal de YouTube, care transmite meciuri în direct, a redat partida dintre Bayern și PSG din anul 2017. Fanii au urmărit cu sufletul la gură, fără să-și dea seamă cu sunt într-o „realitate paralelă”.

Un canal de YouTube a redat live meciul dintre Bayern și PSG, care a avut loc cu trei ani în urmă. Cele două echipe au păstrat mulți dintre jucătorii de atunci, așa că unii spectatori au fost duși în eroare. Mai exact 11 mii de oameni au urmărit meciul de acum trei ani, crezând că sunt în direct cu finala de aseară. Cei mai pricepuți însă au ieșit rapid de pe canal. Aceștia și-au dat seama că multe detalii nu corespund cu situația actuală, cum ar fi prezența suporterilor în tribune, echipamentele mai vechi și unii fotbaliști, care, între timp, au plecat la alte echipe. Când au înțeles că au fost duși în eroare, spectatorii s-au răzbunat cu dislike-uri și comentarii tăioase. Mult mai „înflăcărată” a fost reacția fanilor lui PSG. Aceștia s-au adunat pe Champs-Elysees, unde au dat foc la torțe, au aprins mașinile trecătorilor și au intrat în conflict cu oamenii legii.

Poliția a folosit gaze lacrimogene pentru a-i liniști pe suporteri. În jur de 150 de persoane au fost reținute.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram