Compania britanică Lunaz a găsit o metodă neobişnuită de “tuning” şi modernizare a maşinilor vechi, clasice, dându-le astfel practic o a doua viaţă. Acestea se propun a fi trecute pe propulsie electrică!

Oferta curentă cuprinde kituri pentru modele ca Rolls-Royce Phantom V, Rolls-Royce Silver Cloud, Bentley S2 Flying Spur sau Jaguar XK120 (le puteţi vedea în ordinea dată în galeria foto de mai jos). Compania efectuează lucrări “la cheie”, dar şi oferă spre vânzare automobile gata făcute.

Ca bază a unor astfel de produse, experţii Lunaz identifică exemplare bine conservate ale Rolls-Royce-urilor clasice menţionate (ori le preiau din proprietatea clientului interesat), le dezasamblează complet, se restaurează ce este de restaurat şi se revopseşte din nou caroseria. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!