Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

auto

Noul Hongqi H9, concurentul chinez al lui Mercedes-Benz S-Class, costă cât o Skoda Superb bine dotată

24 august 2020, ora 19:04
Distribuie:

Hongqi, marca premium auto a FAW Group, după o amânare din cauza pandemiei de COVID-19, acum câteva ore a lansat oficial în vânzare cu amănuntul modelul H9, un sedan premium prezentat încă în ianuarie 2020. Amintim că atunci presa auto din China l-a poziţionat drept un concurent puternic pentru trio-ul german Mercedes-Benz S-Class, BMW Seria 7 şi Audi A8.

Şi nu am fi publicat acest articol dacă nu era să ne uimim de preţurile oficiale. Hongqi H9 există în cinci nivele de echipare.

Iniţial, aflaţi pe scurt că noul sedan măsoară 5.137 x 1.904 x 1.493 x 3.060 mm în lungime, lățime, înălțime şi ampatament respectiv. Modelul adoptă un nou limbaj stilistic exterior, realizat parţial sub supravegherea H9 este primul model de serie făcut parţial sub supravegherea fostului designer Rolls-Royce, Giles Taylor, pe care FAW a reuşit să-l atragă în echipa sa în 2018. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram