/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Noul Hongqi H9, concurentul chinez al lui Mercedes-Benz S-Class, costă cât o Skoda Superb bine dotată

24 august 2020, ora 19:04

Hongqi, marca premium auto a FAW Group, după o amânare din cauza pandemiei de COVID-19, acum câteva ore a lansat oficial în vânzare cu amănuntul modelul H9, un sedan premium prezentat încă în ianuarie 2020. Amintim că atunci presa auto din China l-a poziţionat drept un concurent puternic pentru trio-ul german Mercedes-Benz S-Class, BMW Seria 7 şi Audi A8.

Şi nu am fi publicat acest articol dacă nu era să ne uimim de preţurile oficiale. Hongqi H9 există în cinci nivele de echipare.

Iniţial, aflaţi pe scurt că noul sedan măsoară 5.137 x 1.904 x 1.493 x 3.060 mm în lungime, lățime, înălțime şi ampatament respectiv. Modelul adoptă un nou limbaj stilistic exterior, realizat parţial sub supravegherea H9 este primul model de serie făcut parţial sub supravegherea fostului designer Rolls-Royce, Giles Taylor, pe care FAW a reuşit să-l atragă în echipa sa în 2018. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram