Hongqi, marca premium auto a FAW Group, după o amânare din cauza pandemiei de COVID-19, acum câteva ore a lansat oficial în vânzare cu amănuntul modelul H9, un sedan premium prezentat încă în ianuarie 2020. Amintim că atunci presa auto din China l-a poziţionat drept un concurent puternic pentru trio-ul german Mercedes-Benz S-Class, BMW Seria 7 şi Audi A8.

Şi nu am fi publicat acest articol dacă nu era să ne uimim de preţurile oficiale. Hongqi H9 există în cinci nivele de echipare.

Iniţial, aflaţi pe scurt că noul sedan măsoară 5.137 x 1.904 x 1.493 x 3.060 mm în lungime, lățime, înălțime şi ampatament respectiv. Modelul adoptă un nou limbaj stilistic exterior, realizat parţial sub supravegherea H9 este primul model de serie făcut parţial sub supravegherea fostului designer Rolls-Royce, Giles Taylor, pe care FAW a reuşit să-l atragă în echipa sa în 2018. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!