/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O pereche de raţe pe bancheta din spate a unei „maşini a INSP”. Cum se explică fotografia

missing
24 august 2020, ora 09:57

Acum câteva ore, în acest weekend, într-un popular grup de Facebook a fost publicată o fotografie care a reuşit în scurt timp să devină virală, fiind apreciată cu diverse reacţii de câteva sute de oameni.

Fotografia în cauză arată o pretinsă maşină a INSP cu două raţe transportate pe bancheta din spate, deşi după doar câteva ore a fost eliminată din motive necunoscute, iar mai devreme chiar şi posibilitatea de a comenta postarea a fost deconectată.

Evident este vorba despre un trucaj, o fotografie editată, însă una care din start ne-a dus cu gândul la o alta, publicată în acelaşi grup, cu o zi mai devreme. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram