Acum câteva ore, în acest weekend, într-un popular grup de Facebook a fost publicată o fotografie care a reuşit în scurt timp să devină virală, fiind apreciată cu diverse reacţii de câteva sute de oameni.

Fotografia în cauză arată o pretinsă maşină a INSP cu două raţe transportate pe bancheta din spate, deşi după doar câteva ore a fost eliminată din motive necunoscute, iar mai devreme chiar şi posibilitatea de a comenta postarea a fost deconectată.

Evident este vorba despre un trucaj, o fotografie editată, însă una care din start ne-a dus cu gândul la o alta, publicată în acelaşi grup, cu o zi mai devreme. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!