Toyota Urban Cruiser, un model de crossover compact, produs în perioada anilor 2008-2014 şi văzut inclusiv pe străzile Chişinăului, revine sub forma unei noi generaţii. Noul Urban Cruiser a fost anunţat iniţial pentru piaţa din India, acolo unde se poate deja comanda.

Aflaţi că noul model a fost construit de această dată în baza înţelegerii încheiate de Toyota şi Suzuki în 2017: cu ajutorul Toyota, Suzuki îşi va mări gama de oferte hibride pentru piaţa europeană, iar ultima companie va ajuta prima în schimb în fortificarea poziţiei pe piaţa din India.

Astfel, noul Urban Cruiser nu este altceva decât un frate-geamăn al modelului Suzuki Vitara Brezza, o maşină de sub patru metri lungime care se vinde pe piaţa statului asiatic şi care nu are nimic în comun cu Vitara bine cunoscută şi în Moldova. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!