/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră în India. Noua generaţie Toyota Urban Cruiser se poate deja comanda

missing
24 august 2020, ora 09:17

Toyota Urban Cruiser, un model de crossover compact, produs în perioada anilor 2008-2014 şi văzut inclusiv pe străzile Chişinăului, revine sub forma unei noi generaţii. Noul Urban Cruiser a fost anunţat iniţial pentru piaţa din India, acolo unde se poate deja comanda.

Aflaţi că noul model a fost construit de această dată în baza înţelegerii încheiate de Toyota şi Suzuki în 2017: cu ajutorul Toyota, Suzuki îşi va mări gama de oferte hibride pentru piaţa europeană, iar ultima companie va ajuta prima în schimb în fortificarea poziţiei pe piaţa din India.

Astfel, noul Urban Cruiser nu este altceva decât un frate-geamăn al modelului Suzuki Vitara Brezza, o maşină de sub patru metri lungime care se vinde pe piaţa statului asiatic şi care nu are nimic în comun cu Vitara bine cunoscută şi în Moldova. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram