/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Un camionagiu din China a primit un camion nou după ce pe cel vechi l-a scos în afara oraşului, în flăcări fiind

missing
24 august 2020, ora 17:37

În iulie 2020, în orașul chinez Xinmin din provincia Liaoning, în realitate a avut loc o situaţie ca într-un film de acţiune. Sute de localnici au putut privi cum un camion în flăcări merge pe străzi după ce a plecat de lângă o benzinărie.

Deşi corpul său a fost practic complet incendiat, iar flăcările atingeau o înălțime de peste doi metri, şoferul nu s-a grăbit să părăsească autovehiculul. Acesta l-a condus până la o distanță sigură, a coborât din cabină şi după doar câteva minute de la momentul îndepărtării camionul a explodat.

Potrivit lui Sun Gang, conducătorul și proprietarul camionului, incendiul a fost cauzat de nişte erori de sudură, lucrările fiind realizate într-un atelier din preajma unei staţii de alimentare cu carburanți, iar vântul și căldura au contribuit la propagarea necontrolată a flăcărilor. Citeşte articolul mai departe şi vezi imagini din momentul incidentului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram