În iulie 2020, în orașul chinez Xinmin din provincia Liaoning, în realitate a avut loc o situaţie ca într-un film de acţiune. Sute de localnici au putut privi cum un camion în flăcări merge pe străzi după ce a plecat de lângă o benzinărie.

Deşi corpul său a fost practic complet incendiat, iar flăcările atingeau o înălțime de peste doi metri, şoferul nu s-a grăbit să părăsească autovehiculul. Acesta l-a condus până la o distanță sigură, a coborât din cabină şi după doar câteva minute de la momentul îndepărtării camionul a explodat.

Potrivit lui Sun Gang, conducătorul și proprietarul camionului, incendiul a fost cauzat de nişte erori de sudură, lucrările fiind realizate într-un atelier din preajma unei staţii de alimentare cu carburanți, iar vântul și căldura au contribuit la propagarea necontrolată a flăcărilor. Citeşte articolul mai departe şi vezi imagini din momentul incidentului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!