/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un tânăr de 24 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc din Capitală. Constatările polițiștilor

24 august 2020, ora 09:46

Un tânăr de 24 de ani a căzut de la etaj, iar medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22. Potrivit Poliției, acesta a căzut de pe un bloc de pe strada Bogdan Voievod din Capitală.

Cazul a fost semnalat la 112 de un trecător.

Polițiștii care investighează cazul susțin că tânărul s-a aruncat în gol de la geamul unui apartament de la etajul 9, unde locuiește împreună cu părinții. Din cele comunicate de părinți oamenilor legii, certuri ori alte neînțelegeri nu au avut loc. Bilețel de adio nu a lăsat.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal polițiștii stabilesc toate circumstanțele și ce l-a făcut pe tânăr să recurgă la așa gest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram