Un accident de circulaţie a avut loc pe viaduct în jurul orei 10:00. Şoferul unui automobil de marcă Audi, ce se deplasa spre sectorul Botanica, a sărit cu el peste bordură şi s-a oprit în separatorul de beton al sensurilor.

Contactat de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al poliţiei municipale Svetlana Stati ne-a comunicat că poliţia a fost sesizată despre cele întâmplate la ora 09:45. S-a stabilit că şoferul automobilului în vârstă de 35 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în obstacolul sus menţionat.

În urma impactului, de către un echipaj medical a fost preluată o pasageră în vârstă de 34 ani și doi copii minori. Vezi toate fotografiile disponibile în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!