Alertă cu bombă la Catedrală. Direcția de Poliție a municipiului Chișinău anunță că un bărbat a telefonat la 112 și a comunicat că o să exploadeze o grenadă în Parcul Catedralei.

Potrivit oamenilor legii, apelul a fost înregistrat în jurul orei 13.50.

„La fața locului imediat au fost informate și îndreptate toate serviciile specializate, echipajele BPRO, grupa operativă a IP Buiucani, angajații IGSU și „BOMBTEH”. Ajunși la fața locului polițiștii imediat au încercuit și securizat zona parcului”, se spune într-un comunicat de presă.

Urmare a verificării parcului de către specialiștii din cadrul seviciului „BOMBTEH”, obiecte suspect sau explozibile nu au fost depistate.

Pe cazul dat, Inspectoratul de Poliție Buiucani a inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor, ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru identificarea bărbatului care a făcut apelul la serviciul unic 112.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!