/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Alertă cu bombă la Catedrală! Un bărbat a avertizat că explodează o grenadă

25 august 2020, ora 16:46

Alertă cu bombă la Catedrală. Direcția de Poliție a municipiului Chișinău anunță că un bărbat a telefonat la 112 și a comunicat că o să exploadeze o grenadă în Parcul Catedralei.

Potrivit oamenilor legii, apelul a fost înregistrat în jurul orei 13.50.

„La fața locului imediat au fost informate și îndreptate toate serviciile specializate, echipajele BPRO, grupa operativă a IP Buiucani, angajații IGSU și „BOMBTEH”. Ajunși la fața locului polițiștii imediat au încercuit și securizat zona parcului”, se spune într-un comunicat de presă.

Urmare a verificării parcului de către specialiștii din cadrul seviciului „BOMBTEH”, obiecte suspect sau explozibile nu au fost depistate.

Pe cazul dat, Inspectoratul de Poliție Buiucani a inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor, ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru identificarea bărbatului care a făcut apelul la serviciul unic 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram