/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

„Cer reacția publică a Ministerului Sănătății și ANSP”. Slusari, despre evenimentul cu participarea lui Dodon și a artiștilor

missing
25 august 2020, ora 19:23

Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari cere reacția publică a Ministerului Sănătâții și Agenției Naționale de Sănătate Publică în legătură cu evenimentul organizat ieri în cadrul campaniei „Iubesc Moldova”, inițiate de președintele Igor Dodon, la care au participat mai mulți artiști.

Cer reacția publică a Ministerului Sănătâții și ANSP la aceasta acțiune mai mult decât iresponsabilă al lui Dodon! Cer ca poliția să amendeze imediat șeful statului în conformitate cu prevederile Codului Administrativ pentru încălcarea demonstrativă a normelor antiepidemioligice. În caz contrar, autoritățile abilitate nu vor avea dreptul moral să ceară respectarea regulilor sanitare de la populația țării și vor purta principala răspundere pentru extinderea pandemiei în Moldova și pentru decesele oamenilor”, a scris Slusari pe o rețea de socializare.

Amintim că ieri mai mulți artiști, printre care nume foarte cunoscute ca Nely Ciobanu, formația SunStroke Project, Doina Sulac, Aura, au participat la un eveniment organizat în cadrul campaniei „Iubesc Moldova”, lansată de președintele Igor Dodon. La eveniment a participat și șeful statului, care, la fel ca și artiștii, nu a păstrat distanța socială. Aceștia au fost surprinși în mai multe fotografii stând la mese, dar fără să respecte măsurile de protecție în contextul pandemiei de COVID-19. Aceasta în timp ce zilnic în Republica Moldova se înregistrează sute de cazuri de contaminare cu coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram