/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

Cum se “întreţine” drumul Chişinău-Hînceşti-Cimişlia în 2020! Iată de ce şoferii trebuie să fie atenţi

25 august 2020, ora 09:25

Deşi are abia câţiva ani de când a fost înnoit capital, drumul Chişinău-Hînceşti deja se repară! Ori cum altfel se poate explica prezenţa de smoală şi pietriş pe un carosabil relativ proaspăt?

Este vorba despre o porţiune de drum de trei kilometri din raionul Hînceşti, una care care cuprinde inclusiv o parte din serpentinele ce sunt în preajma intrării în oraşul Hînceşti.

Câţiva cititori AutoBlog.MD ne-au arătat cum se circulă în zonă şi iată ce ne-a spus unul dintre ei, un posesor de Skoda Superb de culoare albă. Vezi ce a declarat martorul şi ce a înregistrat cu o cameră video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram