Schimb de replici între fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, şi actualul primar Ion Ceban privind lucrările de reparație a străzii Albișoara. Codreanu l-a acuzat pe Ceban că lucrările sunt realizate prost, iar în jumate de an, strada iar va fi cu denivelări și crăpături. De cealaltă parte, actual șef al Capitalei susține că „unii sunt buni pentru critică” și nu știu cum de fapt sunt realizate anumite procese.

„Așa arată reparația străzii Albișoara cu 100 milioane de lei, cadou de la președinție în an electoral. Nu doar că se frezează 2 cm de asfalt și nu se intervine la fundație, ceea ce va duce că în jumate de an, strada iar va fi cu denivelări și crăpături. Dar se mai asfaltează și grilele de scurgere a apei. Așa Ion Ceban rezolvă problema cu inundațiile pe Albișoara. Îmi amintesc declarațiile lui anterioare „toată apa vine din partea de sus a orașului unde grilele de scurgere a apei sunt de frumusețe și se adună pe Albișoara“. Iaca Ion a rezolvat problema!”, a scris Codreanu pe pagina sa de Facebook publicând și o imagine cu o gură de captare acoperită cu asfalt.

La câteva ore distanță, edilul a venit cu un răspuns în care afirmă că „unii sunt buni pentru critică și, de fapt, habar nu au despre anumite procese de realizare a unor proiecte, obiective”.

„Virează pe rețelele de socializare o poză cu gurile de captare acoperite pe strada Albișoara. Vreau să vă dezamăgesc stimați internauți, acest lucru face parte din proces. În procesul tehnologic de așternere a asfaltului se recomandă astuparea gurilor de captare prin diferite metode, pentru evitarea pătrunderii asfaltului în canalizarea pluvială”, a scris Ceban pe pagina sa de Facenook. Totodată, acesta a spus că le va da o întâlnire pe șantier tuturor celor curioși.

În replică, Codreanu a spus că acceptă invitația de a merge pe șantier.

Pentru reconstrucția străzii Albișoara au fost alocați 120 de milioane de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!