Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru astăzi, 25 august, ploi în toată țara. Deși temperaturile vor fi înalte – maximele se vor încadra între 30 și 31 de grade Celsius, în țară vor cădea precipitații însoțite de descărcări electrice.

Potrivit meteorologilor, în Nordul țării temperatura va fi de +26 grade pe timp de zi, iar noaptea mercurul în termometre va coborî până la +15 grade. Pe timp de zi sunt așteptate ploi cu descărcări electrice.

În Centru temperatura va crește ușor, astfel pe timp de zi vom avea maxim +29 grade, iar noaptea mercurul în termometre va scădea până la +17 grade. În Chișinău ziua vom avea +29 grade Celsius. Ca și în Nordul țării sunt așteptate ploi cu descărcări electrice

În Sudul țării ne vom bucura de temperaturi mai generoase, astfel vom avea o maximă de +31 grade pe timp de zi și +20 timp de noapte. Și aici sunt așteptate ploi cu descărcări electrice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!