/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Imaginea zilei! Maşina cu un număr mai fiţos decât ale celor din parcul MAI, văzută prin Chişinău

missing
25 august 2020, ora 16:01

Pe una din străzile capitalei a fost observat un BMW X6 negru “sub acoperire”. Acesta poartă plăcuţe cu numere de înmatriculare cu caractere “MAI” şi, dacă ar fi de la distanţă privită, s-ar crede că face parte din parcul de automobile ale angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne de la Chişinău, însă nu este aşa.

SUV-ul este de fapt înmatriculat în Cehia şi poartă nişte plăcuţe de înmatriculare asemănătoare, doar că personalizate. Caracterul în plus, comparativ cu numărul celor găsite pe o plăcuţă moldovenească, îl face într-o oarecare măsură mai fiţos.

O remarcă aici: la momentul de faţă nu am putut afla dacă numărul MAI 9999 este ocupat pe (de) vreo maşină din Republica Moldova. În schimb ştim despre existenţa unor plăcuţe cu combinaţiile MAI 5555, MAI 7777 sau MAI 8888, de exemplu. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată numărul pe maşina de marcă BMW, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram