Pe una din străzile capitalei a fost observat un BMW X6 negru “sub acoperire”. Acesta poartă plăcuţe cu numere de înmatriculare cu caractere “MAI” şi, dacă ar fi de la distanţă privită, s-ar crede că face parte din parcul de automobile ale angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne de la Chişinău, însă nu este aşa.

SUV-ul este de fapt înmatriculat în Cehia şi poartă nişte plăcuţe de înmatriculare asemănătoare, doar că personalizate. Caracterul în plus, comparativ cu numărul celor găsite pe o plăcuţă moldovenească, îl face într-o oarecare măsură mai fiţos.

O remarcă aici: la momentul de faţă nu am putut afla dacă numărul MAI 9999 este ocupat pe (de) vreo maşină din Republica Moldova. În schimb ştim despre existenţa unor plăcuţe cu combinaţiile MAI 5555, MAI 7777 sau MAI 8888, de exemplu. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată numărul pe maşina de marcă BMW, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!