La adresa redacţiei ne-au fost expediate o pereche de fotografii care ne arată o situaţie despre care un urmăritor AutoBlog.MD s-a uimit în această dimineaţă. Conducătorul unui SUV de marcă Mercedes-Benz a fost surprins în flagrant încălcând nu doar regulile de circulaţie, ci şi limitele bunului simţ.

Deşi prin capitală în ultimele săptămâni şi aşa se circulă cu dificultate, iar orice obstacol sau parcare aiurea poate spori şi mai mult prezenţa ambuteiajelor, pe unii şoferi nu-i “doare în cot” deloc de situaţie şi caută numai cum să ajungă la destinaţii conform propriilor reguli sau cum să-şi îndeplinească alte mofturi.

Conducătorul SUV-ului din imagini a blocat temporar deplasarea normală şi în siguranţă a tuturor participanţilor la trafic ce tocmai porniseră la culoarea verde a semaforului de la intersecţia străzilor Tighina cu Bucureşti. Citeşte articolul mai departe şi află de ce nu a reacţionat echipajul de poliţie nici într-un fel, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!