Pe site-urile de anunțuri auto din Moldova se pot găsi multe automobile interesante, însă unul dintre ele ne-a atras atenția în mod special. Este vorba despre un Mercedes-Benz CL 65 AMG produs în anul 2008 și care are la bord doar 68.000 de kilometri.

În prezent exemplarul, care de altfel este unul din foarte puținele din țara noastră, are un preț de vânzare relativ mic. Cine ar fi crezut că de banii cu care se poate cumpăra ușor o Skoda Kodiaq sau poate chiar o Toyota RAV4 cineva ar putea pleca acasă cu un coupe care are sub capotă un V12 biturbo ce produce 612 cai putere și tocmai 1.000 Nm?!

Unde mai pui că în anul 2008, un asemenea CL 65 AMG era unul dintre cele mai scumpe automobile din gama Mercedes-Benz pe care le puteai cumpăra! Prețul unui asemenea exemplar putea ajunge ușor la peste 200.000 euro! Dar ce primeau în schimb cei care alegeau cel mai puternic CL? Află mai multe, dar şi cât costă acum maşina, după 12 ani de la producţie, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!