/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Mercedes-Benz cu 612 CP la preț de Skoda! În Moldova se vinde un CL 65 AMG care a costat peste 200000 euro în trecut

missing
25 august 2020, ora 10:34

Pe site-urile de anunțuri auto din Moldova se pot găsi multe automobile interesante, însă unul dintre ele ne-a atras atenția în mod special. Este vorba despre un Mercedes-Benz CL 65 AMG produs în anul 2008 și care are la bord doar 68.000 de kilometri.

În prezent exemplarul, care de altfel este unul din foarte puținele din țara noastră, are un preț de vânzare relativ mic. Cine ar fi crezut că de banii cu care se poate cumpăra ușor o Skoda Kodiaq sau poate chiar o Toyota RAV4 cineva ar putea pleca acasă cu un coupe care are sub capotă un V12 biturbo ce produce 612 cai putere și tocmai 1.000 Nm?!

Unde mai pui că în anul 2008, un asemenea CL 65 AMG era unul dintre cele mai scumpe automobile din gama Mercedes-Benz pe care le puteai cumpăra! Prețul unui asemenea exemplar putea ajunge ușor la peste 200.000 euro! Dar ce primeau în schimb cei care alegeau cel mai puternic CL? Află mai multe, dar şi cât costă acum maşina, după 12 ani de la producţie, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram