/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

„Oamenii buni își apără Independența!” PAS anunță organizarea unui protest în ajun de Ziua Independenței

missing
25 august 2020, ora 14:48

Partidul Acțiune și Solidaritate anunță organizarea unui protest joi, 26 august, în Piața Marii Adunări Naționale. Într-un mesaj al formațiunii, cetățenii sunt îndemnați să vină pentru a-și aminti de „de curajul și rezistența oamenilor buni ai acestei țări”.

Organizatorii menționează că acum doi ani, pe 26 august 2018, în Piața Marii Adunări Naționale a avut un protest de amploare în ajuns de Ziua de Independenței. A doua zi pe 27 august, protestatarii care erau în preajma monumentului lui Ștefan cel Mare au fost târâi de polițiști pentru ca primele persoane în stat să depună flori la monument.

„Pe data de 26 august 2020, la ora 19:00, ne vom întâlni din nou în același loc, lângă monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, pentru a ne aduce aminte de curajul și rezistența oamenilor buni ai acestei țări. Vă îndemnăm să fim împreună, toți cei care ați fost în acea noapte și cei care nu ați reușit să ajungeți. Să discutăm, să reauzim cântecele din acea seară, să ne aducem aminte cât de importantă este lupta pentru libertate și cât de necesară rămâne și astăzi”, au scris cei de la PAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram