Război în Ucraina, ziua 169: Rușii au bombardat din nou centrala de la Zaporojie. Nivelul de radiații - în normă

auto

Organizatorii Formula 1 prezintă calendarul complet pentru 2020! Unde se va desfășura cea mai apropiată de Moldova cursă

25 august 2020, ora 16:53
Distribuie:

Intercity Istanbul Park din Turcia va găzdui un Grand Prix pentru prima dată din 2011 în acest an, după ce organizatorii Formula 1 au anunțat că alte patru curse au fost adăugate în calendarul din 2020.

Şi iată că acum acesta este complet! Cursa de închidere a sezonului – Abu Dhabi Grand Prix – va avea loc la Yas Marina Circuit pe 13 decembrie.

Aşadar, Marele Premiu al Turciei aduce Formula 1 mai aproape de Republica Moldova! Geografic vorbind, dacă ar fi să calculăm distanţa pe linie dreaptă, pentru comparaţie – Hungaroring – unde s-a desfăşurat deja Marele Premiu al Ungariei, se află la circa 725 km de Chişinău, iar Soci, unde are loc de regulă Marele Premiu al Rusiei, la circa 932 de km. De la Chişinău până la Istanbul, dacă un avion ar zbura pe linie dreaptă, atunci ar avea de parcurs doar 668 km. Citeşte articolul mai departe şi vezi calendarul complet, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram