Intercity Istanbul Park din Turcia va găzdui un Grand Prix pentru prima dată din 2011 în acest an, după ce organizatorii Formula 1 au anunțat că alte patru curse au fost adăugate în calendarul din 2020.

Şi iată că acum acesta este complet! Cursa de închidere a sezonului – Abu Dhabi Grand Prix – va avea loc la Yas Marina Circuit pe 13 decembrie.

Aşadar, Marele Premiu al Turciei aduce Formula 1 mai aproape de Republica Moldova! Geografic vorbind, dacă ar fi să calculăm distanţa pe linie dreaptă, pentru comparaţie – Hungaroring – unde s-a desfăşurat deja Marele Premiu al Ungariei, se află la circa 725 km de Chişinău, iar Soci, unde are loc de regulă Marele Premiu al Rusiei, la circa 932 de km. De la Chişinău până la Istanbul, dacă un avion ar zbura pe linie dreaptă, atunci ar avea de parcurs doar 668 km. Citeşte articolul mai departe şi vezi calendarul complet, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!