Geely Auto, marca din cadrul grupului chinez Zhejiang Geely Holding Group Co., Ltd, care are în proprietate şi branduri precum Volvo Cars, Polestar sau Lynk & Co, introduce un nou automobil construit pe baza unei platforme deja bine cunoscute – CMA! Exact, este cea folosită pentru prima dată de XC40, după care a stat la baza mai multor maşini ale grupului.

Noul Geely Preface este poziţionat în gamă sub Geely Borui, care rămâne modelul sedan flagship, însă din punct de vedere al designului şi tehnologiilor este mai proaspăt decât el.

Este numit primul model realizat în baza limbajului stilistic Technology Geely 4.0, unul deosebit de asemănător în unele linii cu cele văzute pe maşinile Volvo cu aceeaşi talie. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!