De Ziua Independenței, pe 27 august, la Președinție va avea loc o „ceremonie festivă inedită”. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon, după ce a prezidat o ședință de lucru cu privire la organizarea festivității de inaugurare a Sărbătorii Naționale „Ziua Independenței”.

„Evenimentul va avea loc pe data de 27 august, la ora 10.00, în sala istorică a Președinției – sala de ședințe a primului Parlament al Republicii Moldova, unde 29 de ani în urmă a fost votată Declarația de Independență a Republicii Moldova”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Șeful statului a precizat că va avea loc o ceremonie festivă inedită, care va putea fi urmărită în direct la posturile de televiziune Moldova 1, NTV Moldova, precum și pe siteuri-le www.privesc.eu, www.realitatea.md.

La începutul săptămânii, premierul Ion Chicu a declarat că anul acesta, în contextul pandemiei COVID-19, sărbătorile de la sfârșitul lunii august vor fi marcate într-un format restrâns.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!