Un muscle car cu motor montat peste roţile spate! Ce maşină conduce Batman în noul film

25 august 2020, ora 12:29

Mașina lui Batman va suferi din nou o transformare majoră şi nu va mai fi o fortăreaţă cu roţi supradimensionate cum am văzut în filmele din trilogia Dark Knight sau Batman v Superman.

Super eroul jucat de Robert Pattinson se va deplasa prin Gotham într-o mașină mult mai aproape de realitate decât înainte, ceea ce şi rezultă din trailerul filmului publicat acum câteva ore.

Spre deosebire de maşinăria precedentă de dimensiuni mari, care se asemăna cu un “tanc” blindat şi din care, la nevoie sau de urgenţă, putea ieşi o motocicletă, unitatea de transport a lui Batman din filmul pe care îl vom vedea în 2021 se aseamănă mai mult cu un muscle car de raliuri. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram