Mașina lui Batman va suferi din nou o transformare majoră şi nu va mai fi o fortăreaţă cu roţi supradimensionate cum am văzut în filmele din trilogia Dark Knight sau Batman v Superman.

Super eroul jucat de Robert Pattinson se va deplasa prin Gotham într-o mașină mult mai aproape de realitate decât înainte, ceea ce şi rezultă din trailerul filmului publicat acum câteva ore.

Spre deosebire de maşinăria precedentă de dimensiuni mari, care se asemăna cu un “tanc” blindat şi din care, la nevoie sau de urgenţă, putea ieşi o motocicletă, unitatea de transport a lui Batman din filmul pe care îl vom vedea în 2021 se aseamănă mai mult cu un muscle car de raliuri. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!