/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Cum a avut loc protestul PAS din această seară, organizat la Monumentul Ștefan cel Mare și Sfânt

missing
26 august 2020, ora 21:11

Membrii și simpatizanții Partidului Acțiune și Solidaritate au organizat o acțiune de protest în centrul Chișinăului în această seară, în ajunul Zilei Independenței. Mai mulți tineri au cântat piese patriotice, iar acțiunea a avut loc fără lozinci și scandări.

Acum doi ani, pe 26 august 2018, Piața Marii Adunări Naționale era plină de oameni buni care se împotriveau nedreptății și hoției. Datorită lor am reușit să alungăm un dictator. În toate timpurile, oamenii buni când se unesc capătă o forță fără margini. Datorită rezistenței și puterii acestor oameni, datorită tăriei de caracter și curajului oamenilor buni din 1989, datorită faptului că oamenii buni au continuat să-și apere drepturile și demnitatea, în Republica Moldova mai există speranță”, susțin membrii PAS.

Potrivit organizatorilor, astăzi oamenii s-au adunat să-și aducă aminte „de curajul și rezistența oamenilor buni ai acestei țări”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram