Membrii și simpatizanții Partidului Acțiune și Solidaritate au organizat o acțiune de protest în centrul Chișinăului în această seară, în ajunul Zilei Independenței. Mai mulți tineri au cântat piese patriotice, iar acțiunea a avut loc fără lozinci și scandări.

Acum doi ani, pe 26 august 2018, Piața Marii Adunări Naționale era plină de oameni buni care se împotriveau nedreptății și hoției. Datorită lor am reușit să alungăm un dictator. În toate timpurile, oamenii buni când se unesc capătă o forță fără margini. Datorită rezistenței și puterii acestor oameni, datorită tăriei de caracter și curajului oamenilor buni din 1989, datorită faptului că oamenii buni au continuat să-și apere drepturile și demnitatea, în Republica Moldova mai există speranță”, susțin membrii PAS.

Potrivit organizatorilor, astăzi oamenii s-au adunat să-și aducă aminte „de curajul și rezistența oamenilor buni ai acestei țări”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!